Uncategorized

Hvor ofte bør vinduer pudses?

Hvor ofte bør vinduer pudses?

Hvor ofte bør vinduer pudses?

Rengør vinduer med jævne mellemrum
Dine vinduer bliver sandsynligvis snavsede, så hvis du ikke vil se dem i huset, skal du rense dem. Hvor ofte du bør vaske vinduer er dog et spørgsmål om præference og varierer meget fra person til person. Du forkæler dig selv, når det lige passer ind i resten af ​​programmet, mens andre vælger at overlade det til Aarhus Vinduespudser vinduespudser. . Fordelen ved at hyre en vinduespudser er, at du så er sikret, at dine vinduer bliver pudset indenfor en vis periode. Men hvor ofte skal dine vinduer pudses?
Rengør vinduer med jævne mellemrum

Rengør vinduer med jævne mellemrum

Udvendig vinduespudsning

Dine vinduer producerer mere snavs og snavs på ydersiden, end de gør på indersiden. Så det giver mere mening at rense vinduet udvendigt end at rense det indvendige. Bor du i nærheden af ​​en motorvej, marker eller andet, der efterlader dine vinduer udsat for meget støv, er det naturligvis en god idé at vælge et tidspunkt, hvor dine vinduer bliver pudset hyppigere.
Vi fandt den hos vores kunder hos Aarhus Vinduespudser Det sædvanlige interval for pudsning af udvendige vinduer er hver 8. uge – cirka en gang hver anden måned. Hvis du er meget bekymret for rene vinduer eller bor i et område, hvor dine vinduer er meget snavsede, anbefales intervaller på hver 4. uge.
Men igen skal det siges, at det kommer an på, hvor ofte du vil tjekke dine vinduer for puds. I sidste ende er beslutningen din. Vi er på Aarhus Vinduespudser Vi bekymrer os om vores kunders meninger
Udvendig vinduespudsning

Udvendig vinduespudsning

Indvendig vinduespudsning

I de fleste tilfælde er det ikke nødvendigt at pudse vinduerne samtidig med vinduerne udefra. Dine vinduer kan ikke blive snavsede på samme måde indefra. Så det giver mening at rense ruderne senere end på gaden.
Hvis du får pudset udvendige vinduer hver 8. uge, vil anbefalingen for pudsning være hver 16. uge eller eventuelt hver 24. uge. Det betyder pudsning hver anden eller tredje gang udvendigt og indvendigt, men ellers kun pudsning på gaden.
Hvis du har små børn, der sætter fedtede fingre på vinduer, ryger indendørs eller har åbent køkken, kan det være en idé at få plads til vinduesbehandlinger, men i alt for mange tilfælde af det samme mærkes det. Et interval anbefales.
Hvad er forskellen mellem vinduespolering og vinduespudsning?

Hvad er forskellen mellem vinduespolering og vinduespudsning?

Hvad er forskellen mellem vinduespolering og vinduespudsning?

Vinduespolering er den traditionelle metode, hvor vinduer rengøres i hånden med sæbe og vand. Det efterlader en tynd sæbefilm på glasset, som kan tiltrække lidt mere støv og snavs end vinduesvask. Når du vasker dine vinduer med rent, kalkfrit vand uden sæbe, er der ingen film tilbage og dine vinduer holder sig rene længere Hos Aarhus Vinduespudser tilbyder vi dig en vinduespudsning og pudseservice.

Relaterede indlæg

Skriv et svar