Uncategorized

Hvad skal der være i vandet til vinduespudsning?

Hvad skal der være i vandet til vinduespudsning?

Hvad skal der være i vandet til vinduespudsning?

Rene vinduer stopper ikke der. Med køligt, rent vand, de rigtige rengøringsmidler og teknikker og valg af det rigtige udstyr kan du få polerede, ridsefri ruder. Læs videre for at få de bedste tips og tricks til, hvordan du rengør vinduer for stribefri resultater.

Vælg den rigtige enhed til vinduespudsning

Skal du vaske vinduerne, skal du bruge:

  • en spand koldt vand
  • Flydende vaskemiddel og eventuelt eddike
  • En fugtig rengøringsklud og svamp
  • God kvalitets skraber
  • en tør klud eller viskestykke
Sådan laver du din egen flydende vinduespudserblanding

Sådan laver du din egen flydende vinduespudserblanding

Sådan laver du din egen flydende vinduespudserblanding

Hvis du trenger å vaske vinduene dine, er det best å ikke bare vaske dem med ferskvann. Faktisk er det mye kalkstein i vannet, som kan gi riper på vinduene. For å unngå dette kan du blande flytende vindusvask og husholdningseddik. Det kan bidra til å fjerne gjenstridige, oljeaktige flekker, og limestriber, der kan dannes ved vask med limesaft.

Hvis dine vinduer er meget snavsede, kan du tilføje en halv flaske salmiakspiritus og en spiseskefuld opvaskemiddel til ovenstående blanding. Du bør dog ikke glemme, at mens du sprøjter rød olie på indvendige vinduer, skal du sørge for ordentlig ventilation.

Sådan laver du en god vinduespudserblanding:

  • 1 deciliter hjemmelavet eddike
  • 5 liter koldt eller varmt vand
  • Salmiak-brændevin med en halv korkprop (hvis glasset er meget plettet)
  • 1 spsk opvaskemiddel (hvis vinduerne er snavsede)
Sådan renser du vinduer korrekt

Sådan renser du vinduer korrekt

Sådan renser du vinduer korrekt

Inden man begynder at vaske glasset, skal rammen være godt tørret. Gør derefter en vaskemaskine eller klud våd og skrub de meget snavsede, snavsede, fedtede områder af glasset.

1. Flyt skraberen én gang

Det er vigtigt at flytte skraberen en ad gangen. Du skal sørge for at overlappe de områder, du allerede har skrabet for at undgå striber. Husk blot at tørre det overskydende vand af med en skraber og bliv ved med at skifte vaskevandet, når det bliver snavset.

2. Start på venstre side og tegn som et vandret S

Du skal starte med skraberen i øverste venstre hjørne og arbejde dig op derfra. Det er bedst altid at starte i toppen af ​​vinduet, så vandet ikke fylder hele glasset. Det er lige meget om du skal pudse et stort vindue med skillevægsglas eller et lille vindue som Danny Brogg vinduet. Tegn derefter med en omvendt S-bevægelse.

3. Afslut med klud

Aftør til sidst toppen, siderne og bunden af ​​vinduet med en tør klud eller køkkenrulle for at undgå ridser. Hvis vinduerne er snavsede, skal du muligvis rense dem to gange.

 

Skriv et svar