Hvem er vi?

Serviceminded

Velkommen til Aarhusvinduespudser, din pålidelige partner for vinduespudsning. Vi leverer den bedste service og kvalitet, når det kommer til rene og krystalklare vinduer for både private og erhvervskunder.

Vores erfarne og veluddannede vinduespudsere bruger kun de bedste produkter og teknikker for at sikre, at dine vinduer altid er pletfri og skinnende.

Vi ved, hvor vigtigt det er at have rene vinduer, uanset om det er til dit hjem eller din virksomhed. Derfor går vi aldrig på kompromis med vores standarder for kvalitet og tilbyder en service, der altid lever op til vores kunders forventninger.

Kontakt os i dag for at høre mere om vores service eller for at få et uforpligtende tilbud

Vi ser frem til at give dig en service i særklasse og sørge for, at dine vinduer altid skinner.

lazy

Vi kan pudse helt op til 22 meter fra jorden. (uden lift)

Takket være PuraQleen-teknologien kan vi nu nemt og effektivt rengøre vinduer, skilte og facader, som er placeret højt eller er svært tilgængelige. Det bedste er, at vi kan tilbyde disse tjenester til en overkommelig pris, da vi ikke længere behøver at leje dyre lifte til opgaven.

Desuden kan vi udføre mange opgaver fra jorden takket være den nye teknologi. En ekstra fordel ved teknologien er, at karmene også bliver rengjort samtidig med vinduerne.Mangler din virksomhed en vinduespudser. 

Aarhusvinduespudser er en virksomhed, der specialiserer sig i vinduespudsning. Som følge af vores størrelse kan vi tilbyde fleksible løsninger, der passer til vores erhvervskunders individuelle behov.

Vi er villige til at tilpasse vores service efter kundernes ønsker, f.eks. kan vi aftale med en kunde, at deres lagerbygnings ruder kun skal pudses hver anden gang, vi besøger dem, mens store skilte og facade vinduer kræver en mere hyppig rengøring.Fliserens
Fornavn samt efternavn.

Vi anbefaler, at du læser vores vilkår og betingelser omhyggeligt, inden du registrerer dig som kunde. På den måde kan du være sikker på at få den nødvendige information og viden om de gældende betingelser for vinduespudsning og fliserensning udført af AARUS WINDUESBUDSER  Læs mere

Få tibud

Få et gratis tilbud i dag.
Tæt